Skip to main content

En weer verder

Met ruim 18 jaar ervaring in de zorg en het begeleiden van mensen met allerlei soorten problematieken opent leefstijlcoach & toeverlaat Tea van Piere Studio Pai voor jou. Als fijne basis, waarop je altijd kunt terugvallen. Tot het weer goed met je gaat en vooral ook áls het weer goed met je gaat. Je blijft welkom, ook jaren later.

Foto: eveofargus.com

Leefstijl-coaching

Ook al lopen klachten soms door elkaar, ik ga met je mee op weg naar jou. Zonder oordeel luister ik naar je verhaal. Vanuit een gelijkwaardige basishouding komen we samen snel tot de kern en maken we het probleem behapbaar, kleiner. Je hoeft jouw veranderwens nog niet helder te hebben als je toeverlaat zoekt bij Studio Pai.

Ik werk vanuit een integrale aanpak met focus op vijf dimensies: het IQ, dat staat voor iemands persoonlijke overtuigingen en visie, het EQ, dat emoties, gevoelens, communicatie en relaties representeert, FQ - het fysieke vlak met voeding, beweging, ontspanning en slapen en het SQ, de dimensie die staat voor zingeving en vitaliteit, met de letter ‘S’ voor spiritualiteit).

‘Eigen Regie’ is de vijfde dimensie. Ik begeleid je bij het inzetten van de verandering die jij wenst en nodig hebt. Motivatie, daadkracht, zelfsturing en prioriteiten; hoe raak jij er (weer) van overtuigd dat jij je eigen regie neemt of kunt nemen? Diep vanbinnen weet je dit vaak wel. Als coach heb ik een grote set methodieken paraat om je verder te helpen op het gebied van cognitie, bezinning en levenskunst.

Op zoek naar een quick fix? Helaas. Zo werkt het namelijk niet. Samen zetten we juist in op het hervinden van balans en vitaliteit in duurzame leefgewoonten waarop je een leven lang kunt terugvallen. Goede voeding en bewegen, bijvoorbeeld met wandelen, yoga of mediteren, spelen daarbij een belangrijke rol.

& toeverlaat

Erkenning, bewustwording, support en ruimte zijn voorwaarden voor vertrouwen en hechting. Pas wanneer op fysiek, sociaal en emotioneel gebied genoeg is geheeld, ontstaat ruimte om ook cognitief de noodzakelijke ontwikkeling door te maken.
Ik ben er, loop een stukje met je mee of sta naast je. In mijn Studio Pai help ik je duiden tegen welke problematieken je aanloopt. Ik sta naast je, en samen onderzoeken we hoe jij een duurzame verandering in jezelf teweegbrengt. Zo kom je weer tot de fijnste versie van jezelf.

Wanneer kom je naar Studio Pai?

Het basisprogramma bij Studio Pai begint met een korte kennismaking in de studio, telefonisch of online, met daarna een anderhalf uur durende intake om op basis van een integraal analysemodel de balans op te maken. Samen inventariseren we je huidige situatie, formuleren we je doel en brengen we je veranderwens in beeld.
Wanneer het passend is, kan yoga ondersteunend ingezet worden tijdens de sessies. Zo kan 1-op-1 yoga specifiek gewenst zijn. Vraag naar de mogelijkheden. Zie ook de Agenda voor trainingen en workshops van Studio Pai.

Wil je meer weten?